Spring naar content
Vlijzorg:
Vastgoed voor de Zorg

Welkom op de projectpagina van Vlijzorg Vastgoed. Vlijzorg Vastgoed ontwikkelt en belegt in zorgvastgoed.

TE HUUR: WOONZORGCENTRUM IN DORDRECHT

#zorgstudio’s #intramuraal #duurzaam #toplocatie #zorgvastgoed  #energiezuinig  

Vlijzorg Vastgoed biedt aan de Noordendijk 380 in Dordrecht een woon-zorglocatie te huur aan. Deze schitterende locatie met zorgstudio’s en algemene voorzieningen wordt voor de lange termijn verhuur aangeboden en is zeer geschikt voor een (particuliere) verpleeg- of verzorgingsinstelling. Vlijzorg komt graag in contact met zorgpartijen die interesse hebben om op deze toplocatie een vestiging te openen.

De bouwvergunning is verleend en de bouw kan op korte termijn aanvangen.

ZORGELOOS WONEN

Na renovatie is deze locatie helemaal voorbereid op de toekomst en biedt bewoners een zorgeloze woon-en zorgomgeving.

Duurzaamheid

Het gebouw wordt volledig gerenoveerd en voldoet aan alle moderne eisen en is daarmee op de toekomst voorbereid. Het gebouw wordt voorzien van nieuwe hoogwaardig geïsoleerde gevels, kozijnen, ramen en daken. De installaties bestaan uit warmtepompen, ventilatie met warmteterugwinning en zonnepanelen en daarmee is het gebouw volledig gasloos.

Ligging en locatie

De zorglocatie is direct gelegen aan de Vlijhaven en biedt vanuit de zorgstudio’s, algemene woonkamer en buitenruimte een vrij uitzicht over de jachthaven. Het wantijpark en diverse voorzieningen liggen in de directe nabijheid (loopafstand). Het eigen terrein van in totaal 1611 m2 is ruim van opzet en heeft voldoende parkeergelegenheid voor auto’s en fietsen.
De Noordendijk 380 ligt centraal in Dordrecht tussen verschillende woonwijken in. Het heeft een zeer goede bereikbaarheid vanuit verschillende omliggende gemeentes via de N3, A15 en A16. Tevens is het goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Programma van Eisen

Het huidige PvE biedt zorgstudio’s van 40-45m2, een gezamenlijke woonkamer met keuken, een buitenruimte, en aanvullende ruimtes zoals een receptie, zusterpost, kantoren, kantine, wasruimtes en bergingen. Aan dit PvE zijn persoonlijke wijzigingen mogelijk.

Deze zorglocatie huren?

Wij komen graag in contact met zorgpartijen die interesse hebben om deze locatie te huren. We nodigen u uit om contact met ons op te nemen.

Per telefoon: 078 – 20 49 137

Per email: info@vlijzorg.nl