Spring naar content
Beheer en Verhuur:
nieuwbouwwoningen en bestaande bouw

Als vastgoedbeheerder voor kleine en grote beleggers voert Qidev het financieel- en technische beheer uit van uw beleggingspand(en). Hierbij nemen we met onze uitgebreide kennis van zaken en ruime ervaring met huurders veel werk uit handen van het vastgoedbeheer. Met ons eigen onderhoudsteam kunnen we reparatieverzoeken ook direct uitvoeren.

De eigenaar heeft vervolgens zo min mogelijk omkijken naar het pand. Tevens bieden we ondersteuning bij het uitvoeren van taxaties, bouwkundige inspecties, opstellen onderhoudsplannen (MJOP), het aanvragen van energielabels en andere strategische beheerwerkzaamheden.

Beheeroplossing voor beleggers

Met ons eigen onderhoudsteam voeren wij reparatieverzoeken vaak in eigen beheer uit. Hiermee bieden wij een totaaloplossing van vastgoedbeheer in combinatie met vastgoedonderhoud.

Zoekt u een vastgoedbeheerder in Dordrecht en omstreken? Dan nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen.

Verhuur en Advies

Qidev zet haar vastgoedexpertise graag in om te adviseren tijdens het aan- en verkopen en verhuren van beleggingspanden. Wij adviseren startende vastgoedbeleggers en beleggers die al beschikken over een vastgoedportefeuille.

Zoekt u een verhuurder in Dordrecht en omstreken? Dan nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen.