Spring naar content
Ontwikkelt. Koopt & verkoopt. Onderhoudt. Beheert. Verhuurt. Belegt.

Qidev staat voor het ontwikkelen, aankopen, verkopen en renoveren van vastgoed. Daarnaast verzorgen wij vastgoedbeheer en -onderhoud voor beleggers, vve’s, zorginstellingen en corporaties.

De kern van onze dienstverlening is het ontwikkelen van eigen projecten en de zorg voor het bezit van beleggers. Dat doen we op heldere en directe wijze, met de inzet van een ervaren ontwikkel- en bouwteam. Qidev is uw vastgoed partner in de Drechtsteden!

Vastgoed ontwikkelen: het beste uit een locatie halen

Qidev is specialist in het realiseren van nieuw, en het verbeteren van bestaand vastgoed. We ontwikkelen, her-ontwikkelen, transformeren en ontwerpen woningen, winkels, kantoren en zorglocaties. Dat doen we met creatieve oplossingen.

vastgoedontwikkeling

Renovatieobjecten: van een oud naar turn key

Qidev koopt panden met potentie. Ons bouwteam renoveert, waarna we turnkey opleveren. De wens van de eindgebruiker is ons uitgangspunt en nieuwe, creatieve mogelijkheden zijn onze uitdaging.

in- & verkoop

Beheer: financieel en technisch

Qidev voert het financieel- en technische beheer uit voor kleine en grote beleggers. Wij verzorgen bovendien de verhuur van nieuwbouwwoningen en van bestaande bouw.

Vastgoedbeheer

Vastgoedonderhoud: ontzorgen van de vastgoedeigenaar

Qidev voert vastgoedonderhoud uit voor kleine en grote beleggers, vve’s, zorginstellingen en corporaties. Met ons team van allround timmerlieden schakelen we snel. Werk wordt flexibel en efficiënt uitgevoerd.

vastgoedonderhoud

Het uitbreiden van de vastgoedportefeuille: een lange beleggingshorizon

Qidev belegt in vastgoedobjecten en investeert met een lange beleggingshorizon. We zoeken de balans tussen direct en indirect rendement.

beleggen