Spring naar content
Ontwikkelt. Koopt & verkoopt. Onderhoudt. Beheert. Verhuurt. Belegt.

Onze passie voor vastgoed vertaalt zich in het ontwikkelen, aankopen, verkopen en renoveren van objecten. Daarnaast bieden we de diensten vastgoedonderhoud en -beheer aan voor beleggers, vve’s en corporaties.

Met onze directe werkwijze, uitgebreide kennis en ons ervaren ontwikkel- en bouwteam werken we aan eigen projecten én dragen we zorg voor het bezit van beleggers. We zetten ons dagelijks in om te werken aan de tevredenheid van de eindgebruikers en investeerders. Dit maakt ons dé partner voor uw vastgoed in de regio Drechtsteden.

Vastgoed ontwikkelen: het beste uit een locatie halen

Qidev is specialist in de ontwikkeling van vastgoed. We ontwikkelen, herontwikkelen, transformeren en ontwerpen woningen, winkels en kantoren. We bedenken creatieve oplossingen om bestaand vastgoed te verbeteren en nieuw vastgoed te realiseren.

vastgoedontwikkeling

Renovatieobjecten: van een oud naar turn key

Qidev koopt panden met potentie. Na aankoop renoveert ons bouwteam het pand om dit vervolgens turnkey op te leveren. Hierbij kijken we altijd naar de vraag en nieuwe mogelijkheden.

in- & verkoop

Beheer: financieel en technisch

Als vastgoedbeheerder voor kleine en grote beleggers voert Qidev het financieel- en technische beheer uit van uw beleggingspand(en). Daarbij verzorgen wij de verhuur van nieuwbouwwoningen en van bestaande bouw.

Vastgoedbeheer

Vastgoedonderhoud: ontzorgen van de vastgoedeigenaar

Qidev voert vastgoedonderhoud uit voor kleine en grote beleggers, vve’s en corporaties. We hebben een team allround timmerlieden in dienst, waardoor we constant snel kunnen schakelen en werkzaamheden efficiënt kunnen uitvoeren.

vastgoedonderhoud

Het uitbreiden van de vastgoedportefeuille: een lange beleggingshorizon

Qidev belegt in vastgoedobjecten en investeert met een lange beleggingshorizon. Hierbij wordt een evenwicht gezocht in direct en indirect rendement.

beleggen